Så roligt man haft

Inatt efter nån av alla gånger jag var uppe på toa kunde jag inte somna om. Sen hade jag inget vettigt att fördriva tiden med heller så det slutade med att komma ihåg vad jag gjort alla nyårsaftnar, alltså sen man slutade sitta hemma med föräldrarna och glo.

1996 – Första seriösa försöket till nyårsfirande. Hemma hos Hannah. Vi var 16 år och sååå vuxna med middag och allt.
1997 – En era startade, festa i Hovmantorp. Stort baluns med tråkig städning dagen efter. Straffet för att man måste sova över på festen. Vi hade nåt glittersprej i håret det lyckades hamna i hela huset.
1998 – Ännu ett partaj i Hovmantorp, denna gången på motellet. Jag hade lunginfalmmation och käkade pencillin så rent fyllemässigt hade jag väl inte världens roligaste upplevelse.
1999 – Firade med Hovmantorparna igen. Men i stan. Stort pådrag med middag och allt på Bolaget, stammisstället på den tiden.
2000 – Ännu ett nyår på Bolaget med samma folk, men denna gången körde vi middagen hemma hos Camilla innan vi gick till festen.
2001 – Tillbaka till brottsplatsen. Hovmantorp. Denna gång utan glittersprej.
2002 – Det blev aldrig någon organiserad fest. Hamande till sist på middag hos någon tjej som var kompis till en kompis eller nåt. 10 tjejer och Jonas, han trivdes iaf ;) .
2003 – Vi testar ett nytt koncept och är i Ingelstad med Idas knasiga vänner. Riktigt roligt och killarna imponerade med sin cheesecake.
2004 – Middag hos M&M, oxfilé, inte helt fel. Vi gick dessutom ner till Växjösjön för att kolla på fyrverkerierna. Stooort misstag, det var ingen ordning och folk skjöt raketer in bland åskådarna bara för att det var kul. Usch.
2005 – Samma folk, men denna gången hos H&P i deras nybygda hus. Älgstek och twister..
2006 – Året jag äntligen lyckades. Vid tolvslaget var jag så packad att jag nästan lyckades glömma bort raketerna. Stor fest på Pudas.
2007 – Hemma med ett par vänner i all enkelhet. Kunde äntligen slappna av lite när tolvslaget passerat, nu skulle Lovisa födas "rätt" sida nyåret.
2008 – Vi är bjudna till Pudas, men det råder lite barnvaktsbrist så vi ska vara hemma och göra mest ingenting :) .

GOTT NYTT ÅR kära vänner!

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,684 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>