Tröttast

Det kändes som en lång dag idag. Victor har typ sen igår haft en massa problem med kräkningar. Vi har testat mer eller mindre alla sätt att mata honom på. Det enda som hittils funkat är att han får ligga i vagnen, helst sova, och få maten genom nån droppgrejs. Fast med vanlig mat.
Det har hjälpt lite.
Nu blir det min andra och sista natt här i stillheten. Sen kommer ju Lovisa och henne måste Silvio ta hand om så jag får vara den som sover hos Victor.
Den avdelningen vi ligger på nu går ut på att någon förälder ska vara hos barnet dygnet runt och att vi ska sköta så mycket som möjligt själva.

Dagens förvirring var när Silvio återgav att peronalen pratat med neo-avdelningen i Växjö som hälsat oss välkomna tillbaka. Okej, vi har varit typ överallt, men där har vi inte satt vår fot. Möjligen jag då som en gång i tiden själv var patient där.. men inte annars.

Kvällsnöjet när Victor får sin mat, vilket tar minst en timme är att spöa Silvio i Yatzy. För övrigt kan vi snart tv-tablån utantill. Det ska bli kul att Lovisa kommer på onsdag så det händer lite annat också :) .

This entry was posted in Victors hjärta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,726 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>