Ännu en sån där dag

Vi har inte gjort något vettigt alls idag. Strömavbrottet som skulle vara hela förmiddagen varade bara en timma, skönt det. Annars har det mest varit att tampas med värmen.
Jo, jag fick mitt nya körkort också. Det är bra, nu kan jag köra bil igen :) . När jag nu får någon bil.. förhoppningsvis denna veckan.
När jag tog körkort för sissådär tio år sedan tyckte jag att det var en alldeles hissnande tanke att jag skulle ha samma kort tills jag var tjugoåtta. I min värld var man URGAMMAL när man var tjugoåtta.
Nu känner jag mig inte så våldsamt gammal, men får en liten miniångest av att tänka på att jag är trettioåtta nästa gång. Då kommer jag ju vara gammal på riktigt ;) .

Victor har en hemskt massa slem i halsen som han försöker hosta upp. Det går sådär halvbra. Han hostar och slemmet är kvar. Nåja, han tycks ju inte må dåligt i övrigt så det får väl gå över på naturlig väg hoppas vi.

Nu ska jag iväg till affären för tredje gången idag och inhandla det jag glömde de två föregående gångerna. Sen ska jag kanske spela lite WoW eller bara läsa bok. Vi får se, vi får se :) .

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,718 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>