Fredagskväll

förmiddagen tillbringades hemma i all stillsamhet. Inte mer, inte mindrë. Bortåt eftermiddagen begav vi oss ut. Vi skulle ju börja med att välja lite tapeter och golv till renoveringen. Tydligen har de tagit bort mycket av golvvalen för oss så det var urtråkiga golv att välja. Nåja, det är ju lätt löst med mattor. Som är så praktiskt i samband med småbarn. Nåja.
Det blev ganska bra med tapetvalen. Det var visserligen inte så mycket att välja på där heller, de hade plockat bort en av katalogerna.
I vardagsrummet behåller vi en liknande tapet som vi har nu, inte exakt samma, men ändå ganska lik. I vårt sovrum (det som nu är Lovisas rum) blev det samma tapet jag valde till mitt sovrum i förra lägenheten, en vit med mönster. Jag fick för mig att jag ville ha det lite ljust och luftigt.
Hallen får någon ljuslila vilsam variant, köket får en ljust grön färg (inga tapeter utan man får bara välja färg och färgerna är väl sådär roliga). I datorrummet blir det en grön tapet. Lagom neutralt och bra om det ev blir Victors rum sen.
Till Lovisas (barnens sovrum till en början om det funkar) rum blev det ett par supersöta tapeter, de är vitbeiga med guldstjärnor.
När vi gick hemifrån fick vi också se att strömmen ska brytas hela måndag förmiddag. Så trevligt. Inte. Vi frågade om det på hos hyresvärden och de visst inget alls om det, de hade inte fått den informationen. Så bra.

Ner på stan. Vi åt sushi som planerat på mosho moshi. Alltid lika gott.

Efter det gick vill till FK. Det skulle lämnas in lite intyg och Silvio hade ett par frågor. Jag orkar inte gå in mer på det, men jag blir bara mer och mer övertygad om hus fruktansvärt inkompetenta vissa kan vara som jobbar där.

Nåja, efter det gick vi och kikade lite på stan, åt glass och sen gick vi hem. Och här är vi. Kvällssoftning. Victor somnade till sist. Lovisa gallskriker och vill inte alls sova. Lillstumpan är övertrött och lite febrig. Men hon får hållas en stund till. Stackars liten, men mest övertrött och vi får väl hoppas att hon somnar snart.

Fotografering av barnen inträffade visst inte, men kanske kan lösas imorgon förmiddag. Jag tänkte att det kunde bli någon fin bild som vi kan förstora och skickar till far- och morföräldrar.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,312 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>