Onsdag va?

Jag börjar tappa greppet om veckodagarna.
Det har väl knappast hänt något anmärkningsvärt idag. Största händelsen var att ögonläkaren som Victor skulle till imorgon är sjuk så det blev inställt.
I övrigt började jag rusta Lovisa inför hösten och köpte fleecefodrat regnställ och en vindfleecejacka. Nu klarar hon sig förhoppningsvis ett tag genom väder och vind.
Jag tänkte också kolla om hon kan ha sin vinteroverall en vända till. Förra vinterna var ju både benen och ärmarna uppvikta så jag har hopp. Det skulle vara skönt att spara några kronor på det.
Victor fick provsitta sin nya stol idag. Det gillade han skarpt. Trist nog fick han genast dåligt blodflöde i benen så jag fick hjälpa honom att vifta på benen så de fick lite trevligare färg. Smurf är inte alltid uppskattat. (Lät konstigt.. men det krävs inte mer än att han bara sitter i en konstig vinkel några sekunder så blir han lite blå :’()

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,671 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>