Äntligen plogat

Under kvällen har plogbilarna varit flitiga så nu kanske det går att ta sig fram. Det tänkte jag fira rejält imorgon med uteaktiviteter för hela slanten.. eller, jag bör ju plugga också. Det var nåt med biokemi :P .

Så under tiden som vi varit insnöade ytterligare en dag så har vi städat, busat och sovit. Lite huller om buller sådär. Städningen blir ju allt utom effektiv när barnen är inblandade, men det var ju inte några betungande städuppgifter som skulle klaras av ändå :) .

Annars händer det inte så vansinnigt mycket hos oss. Victor är duktig på att stå nu och ställer sig upp själv lite då och då. Enda trista med det är att han knasar sig med fötterna så han bli illblå upp till knäna. Inte så trevligt, det släpper visserligen så fort han slutar spänna sig och sätter sig ner. Ska ändå kolla imorgon så det inte är något farligt eller så.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,317 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>