Sjukt var det här

Natten var inte ett dugg rolig. Lovisa hade hosta, feber och verkade ha ont i halsen. Victor var lite hostig, snörvlig och kletig i ögonen.
Summan av det var att Lovisa fick vara hemma idag eftersom hon var så dålig inatt, men hon har verkat så gott som frisk hela dagen så hon får nog gå till dagis imorgon igen.
Dagens, eller förmiddagens aktivitet var att gå på läkarbesök med Victor. Det gick kalas. Läkaren (hade inte vår vanliga) tyckte att han kunde få bli frisk då han varit mer eller mindre förkyld i en evinnerlighet så han fick en rejäl antibiotikakur. Eftersom han också var väldigt kletig och lite irriterad i ögonen så fick han antibiotikadroppar för dem också.
Och eftersom Victor inte får gå på dagis under pågående ögonbehandlig får han vara hemma tills efter helgen, förhoppningsvis är allt ur världen vid det laget.

Silvio skulle ju egentligen börja sin praktik på tisdag nästa vecka, men har valt att avstå. Jag råkade läsa på ett forum om ersättningen för praktik, det Silvio fått informerat var att det skulle vara motsvarande a-kassa.
Men så skoj var det visst inte. 263 kr per dag före skatt. Jomenvisst. Det låter ju rimligt att leva på.. om man är 15 och bor hemma kanske.
Men, men.. han trivs ju bra i skolan så sysselsättning finns ju ändå.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,720 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>