Bra dag

Började skoldagen med dugga. Det kanske inte var en av mina bättre prestationer. Med konstant sjuka barn har ju pluggandet minst sagt hamnat på efterkälken. Så snart duggan var skriven var det föreläsning, en riktigt intressant sådan. Om befruktning, fast på cellnivå, hu allting fungerar och sådär. Trots att det var mycket intressant lyckades jag somna, berodde nog mer på trötthet.
Under eftermiddagen fick vi göra klart laborationen som vi påbörjade igår. Den här gången var jag på hugget och såg till att inte bli bortglömd så att jag kunde sluta så tidigt som möjligt. Så snart läraren ansåg att mina siffror var rimliga åkte jag ner till stationen för att möte upp Silvio och barnen. Snart därefter kom “Myth” och “Aerie”. Vi gick och fikade och när barnen var trötta på att sitta still på ett fik så gick vi lite på stan och kikade. Våra icke bortskämda barn fick ytterligare ett par leksaker att strössla med här hemma. Vi kan snart öppna leksaksaffär ;) .

Under förmiddagen var Silvio och Victor hos doktorn, allt såg bra ut vilket känns bra. Vi har ju haft problem med att mäta Victors syresättning då vi inte har någon bra elektrod längre, men vår sköterska hade norpat åt sig den sista av den sorten och nu visade Victor fina värden. Tråkigt nog är det den sista som finns på alla avdelningar som har med barn och göra samt att de har köpstopp. Helt galet egentligen då vi får konstiga (för låga) siffror med alla andra.
Vi fick också veta att Victor inte kommer att få åka till Lund för udnersökning innan semester så det blir ganska sent.
Undrar när man ska trixa till det med å gifta sig egentligen? Inte för att det blir något jippo som på något vis går till historien som stort event, men ändå.. lite framförhållning kan ju vara på sin plats.

Imorgon ska barnen till dagis en sväng, Silvio ska prova sina nya proteser, jag ska försöka vara effektiv och fila lite på en labrapport. Bortåt kvällen åker vi till Ingelstad för lite Valborgsfirande.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,315 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>