Jag är ju inte den som är den

Tella utmanade mig. Så ja, vad annat att göra än anta?

Utmaningen går ut på att jag ska lista 8 fakta om mig själv som jag inte tidigare nämnt här i bloggen. Kanske inte så lätt då jag gjort en och annan utmaning, men håll i hatten så kör vi.

1. Jag har haft en väldigt kort fotbollskarriär. Den inföll sig när jag gick i nian, min håla hade inget flicklag så jag och några till åkte till grannhålan. Vi förlorade exakt varenda match och var sjukt sämst.

2. Jag kan inte slänga kort. Nu ramlar det som tur är inte in drivor med kort i brevlådan, men gratulationskort, semesterkort, julkort och liknande sparas. Lite onödigt kanske, men jag försöker att göra mig av med allt annat onödigt och inte spara på så mycket så några kort tar ju inte så mycket plats i anspråk.

3. Jag är en städnörd. Ja, jag förstår exakt hur chockerande det låter för typ alla som läser detta. Men ja, jag fullkomligt älskar städprylar och att i lugn och ro få snyggstäda varendra vrå. Förr inträffade det ungefär varje gång det var dags för tenta. Sen jag fick barn har det fortfarande inte hänt och det irriterar mig enormt. Jag tycker nämligen inte om snabbstädning för att det ska se snyggt ut utan jag vill verkligen ha det riktigt välstädat på ljupet.

4. Jag har först i vuxen ålder hyfsat lärt mig att äta potatis. Innan dess kunde jag bara äta pommes, chips och mos. Inget annat. Av alla andra former av potatis, i synnerhet kokt så satte kräkreflexen igång. Ganska jobbigt faktiskt då det allt som oftast serveras potatis i skolan och liknande. Nu kan jag som sagt äta det, men jag tycker inte att det är ett dugg gott och jag tar väldigt lite och blir oftast inte så värst mätt.

5. Jag är enormt kittlig, sådär så att det är jobbigt. Jag viker mig av skratt och panikar för ganska lite. Kanske inte alltid så behändigt. Pappa utnyttjade dock detta eftersom jag är världens mest morgontrötta person så för att få upp mig på morgonen så kittlade han mig tills jag steg upp.

6. Jag har gått en så kallad datorutbildning utan att kunna eller vara intresserad av datorer. Märkligt kanske och många tror att man lär sig en massa om datorer och är superintresserad, medan jag å andra sidan mest fann intresse i att göra himlans bra och funktionella databaser.

7. När jag var liten var mitt drömyrke att jobba i kassan på konsum. Japp, precis så och jag tycker fortfarande att det är sjukt kul med kassaapparater. Vet inte varför, märkligt är det. Så bra då att jag precis börjat utbilda mig till butikschef.

8. Jag äääälskar high school/collegefilmer och serier. Kanske lite töntigt när man passerat 30, men skit samma, det är fortfarande det bästa.

Jag utmanar ingen särskild, men den som känner för det kan känna sig utmanad.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,675 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>