Ett år senare

Ja, nu kan vi nog med gott samvete säga att det har gått förbaskat bra. För igår hade vi jubileum. Vi slutade ju röka och det har helt klart gått över förväntan. Sen dess har det bara blivit lite feströkning och så otroligt ofta som vi festar så räknas det knappt. Finfint.

Mitt nästa steg nu är att sluta med godis då jag tillät mig äta en hel del godis för att inte röka. Det resulterade i en sjukt tråkig viktuppgång, men nu ska nog det också gå bra. Jag smygslutade för två veckor sen med tillåtelse att äta lördagsgodis. Förra lördagen köpte jag en pingvinstång, igår åt jag några kinapuffar. Idag bad jag visserligen Silvio köpa en tablettask med salta katter, mest för att jag är sugen på något salt så det få väl vara. Vi har ju levt lite väl märkligt sista tiden med dålig mat så en och annan cola har jag väl druckit, men jag känner ändå att jag blivit av med det där förbaskade godissuget och det är viktigast.

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,729 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>