En alldeles lagom söndag

Vi började med en välförtjänt sovmorgon, hur mycket sömn som var inblandad i den är dock oklart då båda barnen sprattlade runt i sängen (behöver större säng). När det var avklarat fick Victor sin antibiotika och välling. Det var visst inte riktigt vad hans mage hade tänkt sig för ett tag senare kräktes han upp allt igen. Nåja, medicinen hade nog hunnit verka vid det laget så det var väl ingen större fara på taket, men jag hinner alltid tänka hemska tankar om magsjuka innan jag upptäcker att han inte kräks mer och allt är bra igen.

Eftersom allt var bra kunde vi fullfölja våra planer. Köpa kattmat (även om Kattja varit sjukt nöjd med att bara få burkmat i ett par dagar för att jag i lika många dagar glömt köpa nytt torrfoder). Köpa mat för veckan (det blev visst dagens snudd på billigaste inköp). Sen köpte vi lite kläder (alla), skor (Silvio), böcker (barnen). Vi behövde alla lite påfyllning i garderoben så det var lika bra att slå till. Jag hade också behövt skor, men hittade inga jag gillade/som passade. Kollade visserligen bara i en affär, men ändå. Köpte dock gelsulor att ha för min krånglande häl (misstänker typ hälsporre, men orkar inte riktigt bry mig).

Idag åt vi dessutom äntligen hemlagad mat, vi har ju mest farit runt senaste tiden, haft kvälldagis och sånt där ofog så det har mest blivit struntmat. Det var sjukt gott med vanlig mat.

Veckan som kommer blir nog intensiv. Vi kickstartar imorgon med att Silvio åker till Malmö (lite nya arbetsuppgifter så han behöver utbildas eller nåt), jag och kidsen ska uppsöka någon slags distriktssköterska för att få omplåstring och bandagering av fot omgjort (är det bara att knalla till vc och se glad ut?). På tisdag åker jag till Värnamo för första föreläsningen, sen struntar jag i att åka hem utan åker till Silvios föräldrar istället… jag ska nämligen vara i Skövde på onsdag. I övrigt består veckan av jobb, jobb och jobb. Eller ja, måndag, torsdag, fredag för min del.

Frågor på det?

This entry was posted in Matlagning, Shopping, Skola, Vardagsliv, Victors hjärta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

64,525 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>