Ja, jag vet inte

Kiss- och bajsåldern kan vara väldigt underhållande. Ibland kan det också vara väldigt irriterande som när man får “bajs” som svar på allt man säger, men det är bara att spela med så brukar det gå bra. Victor tycker att allt är bajs när han är morgonsur (han har mitt charmiga morgonhumör) då får jag vara bajsmamma, han ska bara ha bajskläder på sig och han ska bara äta bajsmacka. Lovisa däremot har en mer humoristisk läggning till bajs, hon skrattar så hon håller på att ramla ihop när hon pratar om bajs.

Idag är det FN-dagen med allt vad det innebär. På dagis slöt alla avdelningarna upp för att vifta med falggor, sjunga och sådär. Victor sa att de sjöng en massa sånger, bland annat twinkle twinkle little star. Eftersom Lovisa är lite bättre på att komma ihåg sånger frågade jag henne vad de sjön. Svaret jag fick var: “jag sjöng inte, jag tänkte på bajs istället”.

Nu ska jag sova, idag mår jag riktigt, riktigt kass och kan väl säga om att de timmars pluggande jag fått ihop räcker till ett godkänt ska jag ehh.. inte lova för mycket ;) . Silvio kom hem tidigare från jobbet med feber och jag känner mig allmänt hängig, fryser/blir varm, huvudvärk och illamående. Inget bra alls. Jag ska dessutom jobba imorgon och fredag, jag ligger ju verkligen efter på den fronten. Men först – TENTA!

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>