Hej igen verkligenheten

Skönt att vara tillbaka. Idag skrevs den andra tentan, jag skulle ju ljuga om jag sa att det gick bra. Tentan var väl egentligen inte särskilt svår, men i förhållande till hur mycket (eller lite i det här fallet) jag hunnit/orkat plugga (grupparbeten och monsterförkylning) så var den ju helt klart lite småknepig.

Efter att tentan var skriven hade jag och Madde bestämt för att kolla i outleten typ mittemot skolan, det är något ställe som är öppet bara några veckor och har utförsäljning på lite av varje, eller ja, sportigare ytterkläder. Jag köpte varsinn vinterjacka till mig och Silvio till ett helt okej pris (288 kr styck). Och med tanke på väderomslaget som skedde ikväll så var nog inte det där inköpet särskilt dumt. Lite smarrig lunch hann vi också äta innan tåget gick hem.

Hemma hann jag bara vända för sen skulle jag till jobbet. Det var faktiskt riktigt skönt att pyssla på med det vanliga på jobbet, rensa ut allt pluggande ur huvudet. När jag kom hem igen sov hela familjen så jag betalade alla räkningar och nu funderar jag på att lägga mig jag också.

Morgondagens förmiddagsaktivitet får bli skoinköp till Victor och förhoppningsvis mig. Victor fick inga vinetrskor sist vi kollade för vi hittade inte i lämplig storlek. Jag behöver skor i största allmänhet, nu går jag i ett par slitna sneakers som är allt annat än välgörande för min häl, dessutom är de ju hejdlöst fula.

This entry was posted in Shopping, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,317 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>