Nu känns det som dags att komma igång igen

Jag har som en del kanske vet ett väldigt sovande företag, när Lovisa var bebis hade jag storartade planer, men det rann ut i sanden när jag blev gravid igen och bara mådde dåligt.
Dock finns ju företaget kvar även om det aldrig funnits någon verksamhet, detta ska det bli ändring på. Jag kommer att sälja smycken via en webshop, precis hur bra som helst och något jag med all säkerhet kommer att tycka är roligt. Det kräver inga gigantiska investeringar i början utan jag kan nog låta företaget växa sakta, men säkert. Jag har idag köpt en domän och skapat en facebooksida, mer om det när jag faktiskt har något att erbjuda. Hursom, detta är hur roligt som helst och inte minst passar det ju otroligt bra tillsammans med min utbildning.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

116,727 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>