I övrigt

Lovisa hade skridskoskola på förmiddagen, det var ungefär lika ointressant som förra gången. Sorry, men jag kan inte vara jätteentusiastisk över ett gäng ungar som knappt kan stappla sig fram på isen, men så länge hon tycker det är roligt är jag nöjd. Nu är ju dessutom terminsavgiften betald så nu får det vara roligt ;) . Som en hjälp på vägen har jag jagat efter ett par skridskor åt mig så vi kan åka lite mer, jag har möjlighet att hjälpa henne mer så imorgon ska jag hämta skridskorna till mig.

Victor har fortfarande feber, precis under 38 så det är inte så mycket att vara upprörd över, men det är ju ändå feber. Han får allt bli frisk nu så vi kan härja lite.

Efter att ha suttit hela kvällen och haft synpunkter om precis allt gällande hur sjutton saker ska fungera i en webshop så ger vi upp för idag. Jag tänkte lägga mig och läsa och imorgon ska jag fortsätta ha synpunkter och jaga intressanta leverantörer.

Jag kanske kan fresta med en liten bild?

This entry was posted in Övrigt, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

112,085 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>