Snart jobb

Dagen har inte ägnats åt så värst mycket än. Barnen blev lämnade på dagis, jag kikade lite på nya gruppuppgiften i juridik sen blev det lunch och sånt. Tandläkaren har jag också hunnit med. Tandköttet såg finfint ut och nu ska det utredas huruvida jag ska behöva betala 390 kr eller inte för att ha fått konstaterat att mitt tandkött ser finfint ut för att sedan tagit idolbild på samma finfina tandkött. Allt som allt ägnades max två minuter åt mitt tandkött. Bra timpenning där, grattis Landstinget ;) .

Idag  mår jag lite bättre även om jag lever på Alvedon. Jag har förstått att som jag mått senaste dagarna är någon helt ny version av mensvärk och jag känner mig smått döende, jag har varit förskonad hittills i livet och inte haft så mycket att oja mig över. Idag kan jag nästan stå upp, illamåendet är nästan borta och huvudvärken är nästan borta. Om några veckor ska jag ändå på cellprovskontroll så jag kan passa på att fråga om det är normalt att det kan ändras såhär mycket. Jag vet att det är helt normalt för somliga, men det har aldrig varit såhär för mig och jag känenr mig helt handikappad.

Nu ska jag dock till jobbet, det blir förhoppningsvis skoj.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,669 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>