Klart lillkiddot ska vara snygg i sommar

Vi har ju en liten uppdelning här hemma då barn och mamma tycker om olika kläder. Victor och jag vurmar ju något alldeles extra för Småfolk, jag är glad så länge det varar då de verkligen lyckats med sina kläder. Det är färgglatt, fina motiv och det bästa av allt är att tröjorna är unisex. Precis som det ska vara till barn tycker jag. Jag har lite svårt för volanger, rynk och annat lite tjejigare och tycker därför att det är bra att även det som klassas som “tjejtryck” passar så bra på pojkar.
Lovisa däremot.. hon har fastnat för Molo och jag kan väl instämma i att det finns några fina tryck. Jag har inte varit så förtjust i märket innan, men har blivit lite halvfrälst senaste tiden. Här finns dock knappt några fina pojktryck, de är liksom för grabbiga och de fina tjejtrycken förstörs i ett hav av puffärmar, rynk och volanger. Nåväl, Lovisa tycker om kläderna och vi är alla nöjda. Sen har jag och Lovisa också en liten förkärlek för Pomp de Lux, ytterligare ett danskt märke som bara säljs via homeparties, men det är urfina kläder, som är väldigt, väldigt flickiga, men det klär henne bra och hon älskar det. Pojkkläderna är återigen jättetråkiga, men väldigt klassiska.

Men igår fick Victor ett Mololinne för det är så himla fint och färgglatt. Synd bara att den flygande bussen inte kom med, men man kan inte få allt och detta blev bra ändå.

This entry was posted in Barnkläder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,321 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>