Sen sist

Kanske inte så värst händelserika dagar, men det är ändå dagar som passerat och vi har haft det bra.

Lovisa har äntligen klarat sista momentet hon behövde för att flytta upp en nivå på simskolan. Denna terminen har varit mycket bättre med mer aktiva och pushande ledare, precis vad Lovisa behöver så nu har det gått bra och hon är glad att få börja på nästa nivå om några veckor.

Vi har haft en Silvio som fyllt år. 42. Detta “magiska” nummer. För den som läst Liftarens guide till galaxen är det kanske inte helt okänt att 42 är svaret på livet, universum och allting. Någon har alltså en rejäl släng av storhetsvansinne för tillfället som kommer att pågå i nästan ett år.

Igår satte jag mig äntligen vid symaskinerna igen, haft lite sytorka ett tag då jag varit alldeles för trött, men nu kom lusten tillbaka. Dock vill jag ha en massa nya tyger och det är ju allt utom billigt särskilt till så stora barn som jag har. Behöver en bebis, men inser det idiotiska i att ha en för att sy små kläder så jag syr stora kläder istället och får väl sy smått till andra ;) .

Ny arbetsvecka inledd, kan liknas vid att vara tillbaka i gruvan. Ser inget dagsljus större delen av dagen. Sjukt deppigt, saknar sommaren för ljusets skull. Inser att jag skulle må fina fisken av lite ljus och aningens värme. Det är långt till sommaren…

På onsdag är det ny synkontroll för barnen, det har talats om förändrad styrka på glasen för båda då deras synfel förändras åt det bättre hållet. Passande nog har den minsta huliganen slarvat bort sina glasögon på sitt rum och trots finkamning står de inte att finna. Kommer känna mig lite smått misslyckad på onsdag med andra ord.

This entry was posted in Pyssel, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

66,755 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>