Efter en helg

Javisst, det har varit helg även i mitt liv. Efter jobbet sitter vi alltid på trappan utanför och snackar lite innan vi åker hem. I fredags bestämde vi oss hastigt och lustigt för att ses igen dagen därpå över ett par öl.

Sagt och gjort, en tapper skara på fyra personer träffades och gick till Kafé de Luxe, efter en hel del cirkulerande fick vi tag på ett bord är där höll vi oss till snudd på stägningsdags. Himla bra och trevlig lördag alltså. Efter alla år hemma med barn och fokus på familj samt att de flesta vänner är i samma situation är det rätt gött att ibland bara släppa det och vara bara Emma även om det endast handlar om några timmar.

Tråkigheten kom sen. Ny förkylning! Usch och fy, har känt mig risig idag och nu kommer hostan igång också. Jag proppar i mig alla mediciner jag har här hemma och hoppas på det bästa. På lönen som kommer om två minuter är ju min förra förkylning alltför märkbar så det känns lite trist.

Nåväl, nya tag imorgon. Då ska Lovisa till tandläkaren på morgonen och sedan tänkte jag köpa skridskor till henne. Tydligen ska de åka skridskor med skolan på onsdag och ptja, det är lite upprörd stämning här hemma eftersom skolan ska vara kostandsfri enligt lag och krav på skridskor, föräldrar som kan skjutsa, daglig frukt, fikor och precis allt annat går ju knappast att klassa som kostnadsfritt. Visst, visst, vi har råd och sådär, det är mer själva grejen. Känns ju sådär värt att fixa skridskor för att åka med en gång. Vart skickar man kvittot?

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,724 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>