Födelsedag #2

Då var det dags för årets andra födelsedagsfirande. Det skedde i all enkelhet här hemma. Victor själv är ju inte särskilt glad i fika eller så , så det är inget han vill ha när han fyller år. Lite kinderegg tyckte han var lagom som lördagsgodis, mest för att han vill åt leksakerna för chokladen brukar Lovisa få ;) .

I present fick han en experimentlåda, något han verkligen ville ha då han lite hux flux blivit otroligt intresserad av att experimentera. Finns ingen som byter intressa lika ofta som Victor ;) . Nåja, han blev superglad för presenten och har ägnat sig åt att prova olika saker hela dagen. Nästa vecka gör vi vätgas ;) .

Jag har varit på simskolan med Lovisa, vilket innebar att jag behövde ta itu med lokaltrafiken, inte ett alltför okomplicerat förhållande. Vi hann och vi kom hem också som tur var. Sen ägnade jag mig åt att undvika det där med att städa utan drog igång en webshop istället. Mycket roligare ;) . Tror att det kanske kan vara en bra försäljningskanal för det jag syr, det blir ju väl strukturerat och det finns smidiga betallösningar så jag provar, att prova kostar ju inget ;) . Nu är jag pepp på att sy och planerar en hel massa jag vill göra. Det var ju bara det där med tid, men jag brukar ju bli lite piggare och sådär på våren så det ska nog bli bra det också. För den som är nyfiken på att besöka min högst tomma butik så finns det här, jag får pyssla lite med att ta bilder på alla grejer som redan finns klara så att jag kan lägga in dem också.

This entry was posted in Barnkläder, Företagande, Pyssel, Rackartyg, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

109,501 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>