Vi har haft ännu en sjukvecka

Nu känns det som att vi får igen för de där åren när vi inte direkt varit särskilt sjuka och typ aldrig har behövt ta VAB. Såklart var ju inte kräkeländet över bara för att Victor mådde bra igen. Efter att de obligatoriska 48 timmarna gått lämnades barn till skola och dagis i måndags och så långt var allt väl. Tills Lovisa kräktes på natten. Bara att ringa jobbet för att vara hemma, Silvio fick ta nästa dag. Där hoppades jag på ett slut för lyckligtvis har det aldrig någon annan i familjen smittats om någon kräkts. Förutom nu då uppenbarligen. Nåja, igår var det jag som vaknade och mådde dåligt så det blev att ringa jobbet igen och få svaret från chefen att “vi ses på måndag”.

Eländes elände, men nu känns det som att det får vara slut på det här. Boven tycks vara dagis där det härjat magsjuka länge som aldrig ger med sig utan bara går runt, runt. Det är främst på småbarnsavdelningarna, men personalen jobbar på olika avdelningar och om Victor är på dagis efter 17 så är han där.. så jippie.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,730 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>