Har haft en sån där himla bra lördag

Gårdagen var riktigt lyckad på alla sätt och det rörde sig om blandade aktiviteter.

Vi startade morgonen med att åka ut till en liten gård i skogen för att tillsammans med Hjärtebarnsföreningen i Kronoberg ägna oss åt lite ridning på Islandshästar, korvgrillning och liknande. Jag hade inte anmält mig till själva turridningen för jag var inte helt hundra på att det var en jättebra idé, däremot blev det så att jag red lite i padocken och det var också skoj. För mig som är van vid stora halvblod som kräver en hel del jobb från min sida var det riktigt kul att prova på något helt annat. En välriden liten dam som var så lätt för hjälperna och sen har ju Islandshästar sin unika gångart, Tölt, som var kul att prova på, väldigt behagligt.

På kvällen vankades fest med en ett gäng tjejer och kvällen överträffade verkligen alla förväntningar. Det var så himla go och glad stämning hela kvällen och vi gick senare ut på Grace, ett ställe som jag avnligtvis aldrig vill gå till då jag verkligen inte trivs där. Annat var det igår, med humöret på topp var vi bara glada och dansade natten lång innan jag trött tog en texi hem.

Idag har jag väl inte varit fullt så pigg, blev ju lite lite sömn inatt, men har mått bra i övrigt förutom lite huvudvärk som gick över med ett par glas vatten.
Nu känner jag mig redo för en ny jobbvecka.

This entry was posted in Vardagsliv, Victors hjärta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,673 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>