Att ha lite torsdagsonsdag

Det ska baske mig bli riktigt skönt med långhelg, arbetsveckan har hittills varit riktigt intensiv och jag förväntar mig inget avsteg från det under morgondagen. Jag har minst sagt varit slutkörd när jag kommit hem från jobbet.

Barnen är ju inne på sin första vecka som sommarlovsfirare, något de såklart uppskattar. Det har inte varit riktigt lika uppskattat att ändå behöva gå upp tidigt om mornarna för att jag ska hinna lämna dem till Silvio innan jobbet. Ikväll fick jag bara med mig Lovisa hem och det var riktigt mysigt att få lite tid bara med henne. Victor tar ju ganska mycket plats så det är sällan tiden riktigt räcker till för allt Lovisa har att prata om. Vi firade vår tjejkväll med My Little Pony och fotboll.

Förhoppningsvis blir det lite fler tillfällen såhär på tu man hand med barnen under sommaren, vi har lite friare uppdelning. Egentligen är det ju mammavecka, men barnen kan välja lite friare vem de vill vara hos om det inte är så att vi har annat inplanerat och det är ju skönt att kunna göra så. Ordentlig struktur får det bli igen efter sommaren när vardagen är tillbaka.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,728 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>