Börjar ana höst i luften

Efter senaste tidens återfall av sommar börjar det nog ändå kännas som höst i luften. Så himla skönt på något vis. Jag inbillar ju mig att det innebär en massa ligga på soffan med mysig filt och läsa bra böcker. Egentligen innebär det vardag extra allt och lite mörkerdepp, men det låtsas jag inte om just nu.

Just nu har jag egenvecka, det är tomt men skönt att kunna varva ner och få lite gjort om kvällarna. Idag har jag suttit och gjort budget och planerat storhandling. Jag har varit lite för dålig på den biten ska erkännas, men nu känns det bra att ordna med det. Tight budget hade jag ju redan månaden som gått eftersom jag behövde skaffa bil. Nu är det lika bra att jag vänjer mig när jag (förhoppningsvis) tillfälligt går ner ganska så saftigt i inkomst för att få ihop livet med barnen. Jag hoppas att det blir bra och att jag får ihop det hela.

Någon kväll i veckan tänkte jag också ta itu med min kolonilott, jag längtar liksom alltid dit. Det är så rogivande att pyssla och dona med den och skönt att vara ute så det är väl minst sagt dags att ordna med det sista inför hösten och kanske även förbereda för lite vårblommor. Har jag fattat rätt är det dags att plantera blomsterlökar nu om de ska komma till våren så jag får kika lite på det.

I helgen väntar roligheter med goda vänner, så himla efterlängtat. Får hoppas att jag inte har “för roligt” utan är någorlunda pigg på söndag också ;) .

This entry was posted in Odlingslott, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

62,090 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>