Vardagskaoset

Slut på semester och allt det där, jag fick lite mjukstart eftersom jag var barnfri den där första veckan efter semestern. Det var rätt behagligt att inte ha några som helst måsten efter jobbet utan det var bara att lägga sig, få ordning på dygnsrytmen och faktiskt vakna relativt tidigt och ha tid att göra saker på förmiddagarna. Som det ska vara alltså. Så som det inte har varit under en hel del månader. Nu hoppas jag det blir ordning på det hela, jobbar man kvällar är ju fritiden innan jobbet och att sova bort den tiden är ganska meningslöst.

Nåväl, nu är barnen här igen och det blir ju genast vardag extra allt. Jag har ju begåvats med minst ett väldigt pratglatt barn, sådär så att det stundtals blir för mycket ;) . Nu ska jag ju inte klaga, det känns alltid väldigt mycket bättre, det där som kallas livet, när barnen är här. Dagen blev inte riktigt som planerat då Victors fritids ringde och sa att Victor var hängig. En timme hann jag jobba innan det blev hemgång. I sedvanlig ordning har han ju varit pigg och fylld med energi hemma, men på fritids hade han somnat efter lunchen och var hängig. Jag är ju glad att det inte var något värre än att han blev hängig efter att ha ätit dåligt till lunch, men liksom ändå, de här VAB-dagarna som inte är så värst mycket sjukdom i slutänden gör mig lite frustrerad. Nya, friska tag imorgon igen.

Nu är det sovdags för den här trötta mamman, men jag borde mata diskmaskinen först ;) .

Imorgon är det dags för Victor att gå till tandläkaren. Vi kör på med lustgas för att lyckas röntga hans tänder. Det har aldrig blivit någon röntgen av dem då han får lite småpanik av de där grejerna man ska ha i munnen vid röntgen, hur snabb tandläkaren än är börjar han klökas och spottar ut dem snabbare än snabbast. Så lustgas är det som ska få det att fungera. Vi provade innan sommaren och det gick hur fint som helst så jag hoppas att det går bra imorgon också.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

57,089 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>