Nytt kapitel

Under sommaren har jag inte bara varit ledig och lidit av värmen. Jag kastade mig även in i lite jobbsökande. Det gör jag ibland när något som låter tillräckligt intressant dyker upp. Nu dök något halvintressant upp, det fanns fördelar gällande arbetstider och belastning. Nåväl, det jobbet blev inte mitt. Företaget gillade mig och ville ha in mig på en annan tjänst. Och som jag vänt och vridit på det för att komma till någon slags klarhet. Det är ju liksom jätteläskigt att säga upp sig från en tillsvidareanställning. Å andra sidan var det en ohållbar situation med nuvarande arbetet då sjukskrivningarna avlöst varandra på grund av att ryggen krånglar allt mer och inte riktigt längre orkar belastningen. Tiderna var ju också lite trista och jag saknade verkligen lediga vardagskvällar.

Så efter mycket funderande och en del bollande med nära och kära landade jag i att det är dags att ta chansen. Jag har därmed sagt upp mig från en tillsvidaretjänst för att hoppa på ett vikariat. Vem vet vad tusan som händer sen, men jag väljer att vara positiv och se det som att jag äntligen tog chansen och lämnade tryggheten.

När augusti tar slut jobbar jag min sista dag på arbetsplatsen som varit min i sex år. Trots tungt, stressigt, ibland tråkigt, kallt, varmt, dammigt och allt annat har jag trivts väldigt bra. Jag har träffat helt fantastiska människor, en del kan jag kalla vänner en annan för pojkvän, men mest av allt har jag vidgat mina vyer och fått många perspektiv utifrån min privilegierade tillvaro.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

116,132 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>