Det är någon som är tillbaka

Hej hallå, jag har kommit ut på andra sidan vinter och känner lust att skriva och reflektera igen.
Hösten var kaos, minst sagt. Nya jobbet var fint och bra, vikariatet gick ut vid årsskiftet. Under hösten var den en aldrig sinande ström av vårdkallelser som skulle betas av, jag har aldrig varit med om så mycket tider och kallelser. Lilla V genomgick utredning på BUP och fick en diagnos. Nu står vi i kö igen för det kändes inte riktigt som att det var bara den diagnosen. Allt gick ju hastigt och lustigt så det kändes sådär.

Våren har varit skön på sitt lilla sätt. Att vara arbetslös ingick inte riktigt i planen, men det var ju en kalkylerad risk med tanke på att enbart hoppa på ett vikariat. Nu är det klart med nytt jobb så snart är det dags att sätta tänderna i det. Jag är så himla taggad, det ska bli skönt med vettiga vardagsrutiner, kollegor och sådär igen.
När vintern äntligen gav med sig började jag pyssla med min kolonilott, det har ju inte fått den kärlek den behövde förra säsongen så jag var mer än pepp på att sätta igång igen. Nu är allt fixat och ordnat och jag väntar på lite varmare nätter innan jag sätter igång med den stora planteringen. Lite kanske jag kan börja smygplantera eftersom jag ändå täcker det med fiberduk som håller värmen, det ska ju bli kalasväder den här veckan.

Lilla L var på sitt första frisörbesök idag, nu fick den här mamman sparken som frisör och hon ville gå till en riktig. Vi tittade på lite bilder innan och diskuterade vad som kunde passa lilla fröken. Givetvis vill hon ha lockigt hår, men har så spikrakt man bara kan. Hon fick en fin lob och frisören lockade även håret som avslutning. Min lilla fina som börjar bli stor <3.

This entry was posted in Odlingslott, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

117,334 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>