Tre månader senare

Vilken cliffhanger jag lämnade senast angående kolonin. Vi alla kan ju gissa hur den här sommaren gick med tanke på att det knappt regnade en droppe på tre månader. Det var liksom bara varmt och torrt och jag skulle inte ha en chans att vattna så mycket som behövdes så det fick gå ändå. Positivt var väl ändå att ogräset inte heller har orkat växa i torkan.

Semester har jag också hunnit riva av. Det blev stillsammare än planerat just på grund av värmen, men jag hann med ett par småresor med barnen, badning och många sköna kvällar med den finaste.

Nu är det vardag igen och jag har hunnit jobba en vecka efter semestern. Barnen har sin sista vecka sommarlov innan de börjar skolan igen, vissa längtar mer än andra. Jag tycker att det ska bli skönt med den struktur som skolan ändå medför, det fungerar bättre för barnen. Jag å andra sidan hade inte tackat nej till mer semester ;) . Särskilt våren blev väldigt intensiv med olika utbildningar och kurser.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

116,132 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>