Söndagstankar en torsdag

Det känns ändå legitimt med söndagstankar eftersom det varit helgdag idag.

Jag är ledsen att jag inte hunnit med att skriva så mycket här, men livet har liksom varit extra allt och lite till senaste tiden. Det har varit så himla mycket med olika utbildningar, kursdagar och liknande så jag har knappt varit på jobbet och ännu mindre hunnit med livet.

Nåväl, vad passade bättre en ledig dag än att pyssla (läs: rensa ogräs) på kolonin. Förra sommaren var ju lite av en flopp på kolonin då jag var trött och sov bort mina lediga förmiddagar och dessutom hade jag inget lämpligt fordon. I år får det bli bot och bättring. Jag rensar och röjer samtidigt som jag förodlar fröer på hemmaplan som jag kan plantera ut den. I år satsar jag på mysigt och mycket blommor. Jag ska styra upp en liten sittplats också samt se om jag kan ta lite pallkragar från jobbet att sätta ärtor i så inte hararna äter upp allt ;) .  Jag tror det kan bli bra det här. Så länge det är uppehåll i helgen blir det mer pyssel så det är riktigt i ordning inför sommaren.

This entry was posted in Odlingslott, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

116,132 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>