Jomen här är det fullt upp som vanligt

Trots kortvecka har det hunnit med massor. Ännu en fackrelaterad utbildning har påbörjats, denna gång då det i mitt uppdrag som skyddsombud även ingår att vara försäkringsinformatör. Utbildningen till försäkringsinformatör är förlagd till fyra dagar lite utspritt sådär, första dagen var i onsdags. Jag är inte helt imponerad av det kursen gett hittills, men jag har ju fått bra information och det är ju alltid något. Sedan gick en stor del av torsdagen åt till möte med en ombudsman från facket för att lägga upp en plan på vad vi behöver för att få till ett bra arbete som skyddsombud.

Natten till fredag skojades till med en förkylning som slog till för min del. Sen dess har jag mest vilat så mycket som möjligt. Idag hörde dock en kompis till Lovisa av sig och ville komma och leka så jag fick ta mig samman och städa undan det där jag inte orkat när jag vilat. Lek avklarad och nu står kvällsmat på schemat innan det börjar bli sovdags för de små och mer vila.

Nästa vecka blir det också intensivt. På måndagen har jag första dagen VFU, därefter sätter jag mig på tåget ner till Malmö för att gå en skyddsombudsutbildning. Tillbaka i verkligheten på torsdag kväll, jobba fredag och sen fortsätta min VFU veckan efter. Intensivt var bara förnamnet. Nu gäller det alltså att bli av med den otrevliga förkylningen också så jag orkar med allt det här.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

117,334 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>