Att ha börjat komma in i de nya rutinerna

Nu har jag klarat av mina två första veckor på mitt nya jobb och saker börjar allt mer falla på plats. Det är mycket nytt att lära sig, men jag trivs som fisken i vattnet. Alla är väldigt trevliga och välkomnande så det var lätt att komma in i den sociala gemenskapen på en gång. Mitt team är också toppen så det kunde inte bli bättre.
Enda skuggan är väl att jag har ett vikariat, vilket jag givetvis visste och accepterade. Problemet är ju att jag trivs så rasande bra att jag inte vill sluta sen. Nåväl, det har ju bara gått två veckor så vem vet hur framtiden ser ut och hur min anställning på arbetsplatsen utvecklar sig.

Vad som känns väldigt positivt är att kroppen såklart känns mycket bättre. Jag har inte alls ont som jag hade innan. Ont har jag, men det är inte i närheten av samma nivå. Det, sammantaget med att jag kommer hem i normal tid på kvällarna gör att min fritid känns mycket trevligare. Hjärnan kanske är lite trött, men inte värre än att jag fortfarande kan använda den lite.

Det här jobbytet var verkligen var jag behövde, jag har kommit in i en allmänt mer energifylld fas och ser positivt framåt och börjar få planer, längtan och idéer jag vill förverkliga.

Det slog mig också tidigare i veckan varför jag ändå hängde kvar på min gamla arbetsplats så länge. Det var otroligt turbulent på hemmafronten med två små barn och allt runt det att jag kände att det var skönt att få vila hjärnan och bara jobba med kroppen för allt hemma tog den där energin från hjärnan. Jag borde ju fattat redan för ett år sedan när jag kände mig understimulerad att saker och ting börjar klarna och jag blir mer och mer mig själv igen och kan utvecklas i den riktning jag själv önskar.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

116,726 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>