Helg på riktigt

Nu är första veckan avklarad på nya jobbet och det känns riktigt bra. Än så länge är det “bara” utbildning, men man blir rejält mosig i huvudet av all information. Jag har ändå en fördel som jobbat sex år inom företaget så mycket har jag redan koll på och kan relatera till på ett bra sätt. Nåväl, nu är det helg och helg känns extra bra när inte hela livet är helg.
Under april har ju ändå vädret varit kanonfint så det blev lite semesterfeeling. Jag kommer tyvärr inte att ha någon semester i sommar så det var skönt att ändå få lite fint väder under ledigheten.

Kolonin har fått otroligt mycket kärlek och mer ska den få. Det känns skönt att vara någorlunda i fas med pysslet och rensandet så att det är på en rimlig nivå fortsättningsvis.

Jag är också så himla glad över att min rygg äntligen börjar kännas bättre. Jag trodde att den skulle bli bättre så snart jag bytte jobb i höstas, men tji fick jag. Ryggen har fortsatt göra ont och jag har haft svårt att röra mig, gå och sådär på grund av smärtan. Nu börjar det äntligen lätta och jag är mer rörlig och har mindre ont. Jag ser äntligen ljuset i eländet med ryggen.

Nu är det helgnjut som gäller. Imorgon är det städdag på kolonin samt festival i min stadsdel så dagen kan ju bjuda på både det ena och det andra.

This entry was posted in Odlingslott, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

117,334 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>