Är Sverige världens krångligaste land?

Nu har Victor fått sitt namn i alla register så han slipper heta /.
Nåja, det lyckades ju nästan. På blanketten angav jag Silvios efternamn som mellannamn då han ska ha bådas namn. Imorgon ska vi skriva på faderskapet och sånt. Kan det vara därför han inte fått Silvios efternamn än?
Jag ska nog flytta till Ryssland eller nåt, så kan man muta sig till att få allting gjort ordentligt beroende på summan.

Man kan ju förövrigt tänka sig att Victor rimligvis borde vara Silvios barn då Lovisa är anmäld som hans barn och vi fortfarande bor ihop. Men nä, tydligen inte. Gift måste man vara för att något ska fungera något sånär logiskt. (Hör du det Silvio?!)


Edit: Och nu när jag gick igenom den gigantiska pappershögen såg jag att vi hade faktiskt en tid till familjerätten för en månad sedan. Silvio har snällt lagt alla mina papper i en hög under tiden jag inte bott hemma. Jag är expert på att ignorera högen tills det är dags att betala räkningar. Och där fanns en kallelse minsann.. Där ser man.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,306 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>