Det blev en lång eftermiddag

Dessutom har vi premiärkört nya vagnen. Den var inte ens i närheten av så smidig som jag hoppats på, men den får funka så länge. Man vet ju inte förrän man provat.
Nåväl, vi skulle på vår vanliga visit på sjukhuset. Först var det ultraljud av hjärtat så att allt såg ut som det skulle och det gjorde det :) .
Sen skulle vi hitta ett vettigt rum att vara i. Det tog sin tid, men lyckades det också till sist. Victors operationsärr har blivit lite fult och inflammerat på sina stället. De rengjorde ordentligt, nu ska vi rengöra morgon och kväll. Sen fick han antibiotika utskrivet så blir det förhoppningsvis ordning på det också. Vill det sig illa så kan inflammationen krypa ner i till benet och då blir det lite otrevligare, men förhoppningsvis får vi ordning på det nu.
Eftersom det var löning så köpte vi hem sushi från moshi moshi, precis som alla andra lönedagar. Det är vår lyx det. Och så slutligen hem, men med ett mellanstopp på apoteket här på området så att vi slipper fara så långt när vi ska hämta hans mat.

Nu återstår bara att köpa ett lås till vagnen så vi kan ställa vagnen under trappan. Det är krångligt nog som det är med att kånka ner två banr för alla trapporna. Som det är nu måste vi vika ihop vagnen och grejsa en massa. Jobbigt. Förhoppningsvis sköter sig våra grannar så det inte blir någon förstörelse.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,670 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>