Ganska pissigt

Vi sjukanmälde ju Lovisa från dagis förra veckan för att hon var lite förkyld. Hon är fortfarande hemma. Det var ju ganska enkelt att se att dagiset som "var så noga med att hålla barnen friska" visst inte var så bra på det. Nåja, idag ringde dagiset och undrade vart vi blivit av. Ptja, vi får ju mer eller mindre inte gå dit pga Victor. Väldigt tråkigt. Vi lyckas inte aktivera Lovisa här hemma så mycket som vi skulle behöva. Dels sover vi i skift och den lilla tid vi båda är uppe så finns det annat trist att göra som städning, matlagning, handling osv. Men till dagis kan vi inte heller gå för då kommer nog Victors läkare yrka på att vi bör fråntas allt ansvar för honom, han har inte varit så trevlig när han avrått oss från dagis.
Nåväl, det tråkiga i hela kråksången är att vi ändå måste betala för vår dagisplats, så nu ryker några tusenlappar till på absolut ingenting.
Kan man få bidrag för sånt?

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,309 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>