Nina undrade om jag hade bloggpaus

Nej. Det bara råkade falla sig så att gårdagen var så ohändelserik så det var inte ens värt att skriva ett blogginlägg om den.
Idag har det hänt lite mer. Lovisa har varit på dagis. När hon skulle hämtas packade vi ihop hela familjen och gick ner på stan. Lovisas garderob behövde lite mer påfyllning. Två butiker senare var vi klara. Nu börjar hon ju bli dyr på riktigt. Även hos de stora kedjorna kostar kläderna lite mer när man vuxit ur bebisavdelningen.
Sen fick hon en Star Warskeps också på initiativ från Silvio. Vem annars..
Sen skulle vi fika. Kollade på Askelyckan, men där var det lika fultl som vanligt. Man får verkligen ha tur om ska hitta något bord. Så sen gick vi till Palladium istället. Big mistake! Den enda personen som då var på plats ägnade sig åt att diska istället för att serva kunderna som stod och väntade i kö. När det var våran tur slutligen så blev vi överhoppade. Vi påpekade det också, men inte en reaktion så vi gick… till Espresso istället.

Nu är det lite stillsam kväll med lite diskande och tvättande i vanlig ordning.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,674 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>