En dyr dag

När jag behagade stiga upp i morse möttes jag av något slags muttrande från Silvio om att han behövde en ny processor så vi skulle gå ner på stan. Ett par timmar senare gjorde vi så. Processor inhandlad, billigast tänkbara, och lite annat småplock (se bild) sen gick vi hem igen.
Processorn monterades… och ingeting fungerade. Så nu är det förmodligen moderkortet som spökar. Försöker för fullt med att ragga upp ett billigt bättre begagnat då nya är dyra :/. Hoppas på det bästa, om inte annat kan det vara skönt att slippa en muttrande Silvio.

Vi köpte även lite docktillbehör åt Lovisa. Hon vill väldigt gärna göra sånt vi gör nu, det är mycket dona med köksgrejer och bebissaker. Hon försöker lyfta Victor, lägger blöjor på honom, vill mata hon, ge nappen och sådär. Hon har lite egan små kökssaker redan och nu fick hon även lite docktillbehör.
Lilla stumpan :) . Hoppas hon uppskattar presenten imorgon när hon kommer hem.

Sen tog vi även en sväng på Akademibokhandeln för att fylla på i hyllorna. Pocketböcker har ju blivit ohyggligt dyra. 70-80 kr, ska det inte vara billigt med pocket?

Korståg ska vara en fortsättning på Brödraskapet som jag ännu inte läst *Skäms*.
Svärdet och spiran verkade intressant, lite lagom historisk sådär.
Coelho är ju alltid Coelho.
Och sista boken är Silvios.. Eddings.. vi snackar killen som bara läser fantasy och sci-fi :P .

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,825 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>