Mittwoch

Varför inte variera sig lite och skriva på tyska istället?

Efter att ha lämnat Lovisa på dagis piffade jag till mig lite för att gå ner på stan. Jag tänkte få mina glasögon lagade, lilla fröken hade ju lyckats böja ena bågen rakt åt helskotta.
När jag kom in till optikern sa de att det inte gick att laga, men att de kunde försöka böja tillbaka. Böjningen gick bra och jag är nöjd. Nu håller ju inte den leden lika bra, men det blev rätt.
Efter att ha shoppat lite på Panduro träffade jag Nina och gick till Askelyckan för att fika lite.
Sen gick jag även och köpte en hett efterlängtad laptopryggsäck. Min stackars ryggsäck är visserligen rymlig, men varken lätt eller bekväm och med min risiga rygg vill jag ha något jag inte pajar totalt av att bära på. Dyrt, men ett ganska nödvändigt ont. En stegräknare köpte jag också så jag håller lite koll på mig. Kilona ska bort!

Lovisa har varit i full gång med att sjunga ikväll. Tidigare har hennes sjungande varit inskränkt till att försöka göra imse vimse spindelrörelserna och låta lite. Idag fick hon mer eller mindre till både melodi och ord på lille katt :) .

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,728 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>