Tågbloggande

Jepp, nu har jag äntligen lite permission från Kalmar. Jag ska sova hemma inatt. Härligt. Dock tidig uppstigning imorgon då dagen börjar klockan 8 med kemilab. Dessutom är det en del att förbereda till den så kvällen är onekligen uppbokad. Men det kanske blir roligare att räkna på molmassor när man är hemma. Vad vet jag. Det är värt att testa.
Idag hade vi en sjukt tråkig föreläsning. Jag vet egentligen inte varför den var tråkig, men vi skulle i två timmar ha någon slags kommunikationsföreläsning för att lära oss hur man ska bete sig på praktiken. Skit samma.. snubben som hade föreläsningen pratade ganska tråkigt (inte helt monotont, men det var ingen röst man lyssnade på), efter alla mina poäng i media och kommunikationsvetenskap samt socialpsykologi var det inte direkt första gången jag har hört det han gick igen.. och slutligen jag var skittrött så det var nog en bidragande osrsak. Jag nickade till mest hela tiden. Kanske att jag varit lite mer alert om det var något jag inte redan kunde som vi skulle lyssna på.
Jaja, snarkande tjejen var igång inatt. Efter all kass planering igår så hann jag aldrig ordna med några öronproppar. Om jag måste bo någon mer gång på vandrarhemmet så ska jag kräva att inte dela rum med henne igen. Helst skulle jag vilja ha eget rum, men det är ju lite dyrt.
I eftermiddags ringde lönekontoret från mitt jobb (det där som la ner i vintras, men som jag nu ska sluta på..), de ville betala ut lite lön till mig, men hade tappat bort en siffra i mitt kontonummer så de fick inte rätt på det. När jag ringde tillbaka hade de dock lyckats lösa det. Trevligt med lön. För den förmodade gigantiska summan ska jag spara det mesta, köpa en ny micro och en bil. Bilen får vi dock tidigast 31/10 så jag hinner ju få lite mer lön innan dess.
Micro ja, den pajade tydligen igår. Det går inte att öppna luckan så Silvio fick bända upp den med en osthyvel för att få ut Lovisas flaska. Man kanske inte kan begära för mycket av den där vansinnigt billga micron vi köpte bara för att ha så länge eftersom den vanliga råkade gå sönder i flytten.

Så därmed vill ja ha en efterlysning. Kan någon med bil vara hemskt snäll att transportera mig till lämpligt microanskaffningsställe typ på fredag eller i helgen? :D

Jag är inte direkt någon prylmänniska, jag tycker mest prylar är jobbiga, men ibland finns det prylar som kan vara bra. Just nu vill jag ha en sån där pyttedator som är så inne bland alla fjortisar. Jag inser verkligen hur klumpig en vanlig 15.4 ” laptop är att släpa på. Men så var det ju haken med att slänga ut pengar på något jag inte alls behöver egentligen så det får vara. Jag vill ju ha en ny processor till min stationära så det är snarare nästkommande prylinköp.. om man bortser från micro och bil :P .

Svammel, svammel, svammel.. ja, det är så tråkigt att sitta på tåget och jag är för trött för att börja förbereda morgondagens lab.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,807 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>