Härlig eftermiddag

Vi började med att ta blodprov på Victor. Det kanske var den mindre trevliga delen av eftermiddagen.
Eftersom vi bara behövde vänta på provresultatet och inte ta någon spruta eller så gick vi ner på stan. Där började vi kolla efter förlovningsringar. Första stället vi gick in på blev vi visade ringar för 25 000. Kanske liiite utanför vår prisklass ;) . Tillslut hittade vi några vi kunde känns oss nöjda med, men jösses vad det är dyrt med guld, vi skulle dessutom ha vitguld så det blev ännu lite dyrare. Nåja, nu finns det gott om plats till en vigselring också ;) .
Vi hade sedan bestämt fika med HK så vi gick till det nya fiket. Det var helt perfekt. Supergoda smörgåsar som vi fortfarande är mätta på och bra med plats för barnen.
När vi fikat klart kollade vi lite på stan. Jag började kika efter något att ha på mig till Camillas bröllop i december, men det hade inte kommit så mycket finkläder än i affärerna. Nåja, tid finns ju.
Tillbaka på sjukhuset fick vi veta att PKvärdet gått upp till 2,1 vilket är jättebra. Lite till ska det upp, men förhoppningsvis kommer det att fungera med bara tabletter nu.
Ännu en sväng till apoteket för att hämta ut tabletterna och sen for vi hem.
Lovisa har precis lagt sig och Victor sitter i babysittern och leker.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,311 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>