Packa pappas kappsäck

Eller hela jävla lägenheten. Det är så segt att packa. Jag hatar det. Och ändå måste det göras så vi tar det lite i etapper.
Sen ska vi ju flytta en hel massa. Typ spjälsängar, kläder, alla städsaker, köksapparater, tv, datorer, leksaker, julsaker och allt annat man kan tänkas behöva i två och en halv månad. Trist var ordet.

Att lämna Lovisa på dagis gick över förväntan. Som vanligt var hon lite extra mammig, men jag var kvar lite med henne, tog på vantar och sådär. Sen blev den stora gungan ledig som det kan sitta flera barn i så då fick Lovisa och ett par barn till gå dit. Allt var frid och fröjd så jag kunde gå hem utan att det blev gråt. Skönt det.

För övrigt är jag enormt stressad över allt jag har att göra så det slutar mest med att jag inte gör något alls. Typiskt mig. Under denna och nästa vecka ska vi packa allt, jag ska läsa in all kemi så jag fixar tentan och sen är det ju alla labrapporter jag släpar efter med.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,836 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>