Man vänjer sig nog aldrig

Dagen har hittils varit ganska jobbig. Efter frukost började vi med en vända för lungröntgen. Det gick visserligen smidigt. Sen gick vi ner till 67an för vidare undersökningar. Först EKG, som gick bra och sedan ultraljud som var lite knivigare då Victor inte alls tyckte att det var det minsta roligt att ligga still, men det blev bra till sist. Läkaren fick se vad hon ville se.
Något senare kom läkaren tillbaka och ville lyssna lite mer på shunten, hon tyckte inte att det var något bra blåsljud i den utan oroade sig för att den kanske börjar stängas. Och vad som händer så har vi ju fått uppleva mer än nog av.
Nåja, Victor sov gott ett par timmar innan han kom på att han började bli hungrig, då blev han ganska gnällig så det blev lååååånga promenader i korridorerna innan det var dags att bege sig. Jag fick följa med in till röntgen och vara med under sövningen. Det gick jättebra, han satt i mitt knä och tyckte att alla saker var så spännande och lekte lite medhjälpare till läkaren, men till sist tog drogerna vid och han somnade. Lilla hjärtat.

Efter det gick jag ner till Pressbyrån och köpte äcklig sushi, ja den var faktiskt äcklig, riset var helt hårt. Nu sitter jag på hotellrummet i väntan på att de ska ringa från sjukhuset.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,816 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>