Kanske bättre uppdatering

Egentligen skulle jag och Lovisa åkt till Sofia förra fredagen, men magsjukan satte stopp för planerna. Idag gjorde vi ett nytt försök och lyckades.
När vi anlände kom vi fram till att fika kunde vara gott så efter lite googlande svängde Sofia ihop en god kladdkaka. Unge herrn ritade monster och Lovisa hittade clementinerna.
Lunch fick vi också innan det bar av ut till stallet för att mocka. Bajs var något unga fröken tyckte såg intressant ut. Det blir nog en ordentlig stalltjej av henne :P .
När strömmen kom åter gick vi in igen för att ladda batterierna med lite fika. Smarrigt värre.
Sen fick unge herrn årets sammanbrott när det uppdagades att Lovisa skulle få rida lite på hans ögonsten.
Nåja.
Ponnysarna gjordes iordning och vi entrade ridhuset. För att få så lite oväsen som möjligt fick unge herrn börja rida och visa upp vad han kunde.
Sen skulle det bli Lovisas tur. Då fick han om möjligt ett ännu större sammanbrott. Lovisa hamnade i sadeln och satt där som om hon aldrig gjort annat i sitt liv. Det gick hur bra som helst och hon lärde sig att smacka för att få ponnyn att gå framåt.

Gud alltså vad jag saknar hästarna. Jag blev sjukt sugen på att få rida igen. Det var ju ändå länge sen nu, jag har inte ridit sen sommaren när jag var gravid med Lovisa. Då var det Sofias gamla gentleman som fick stå till förfogande med sin härliga galopp ute i skogen.
Jag försökte intala Lovisa att hon skulle komma hem till Silvio och säga ‘Pappa, jag vill ha en ponny i julklapp’, men jag tror inte riktigt att hon fick ihop det.

Silvio och Victor har under dagen varit på stan en sväng i hopp om att hitta en födelsedagspresent till mig. Jag tror inte att de lyckades så bra.

Helgen i övrigt? Om vädret tillåter ska vi ut en runda imorgon och kika efter ett par saker. På söndag ska vi åka till Åseda och hälsa på pappa samt gå på julskyltning. Fullt upp alltså :) .

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,318 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>