Effektiv dag

Upp och rulla iväg Lovisa till dagis. Efter att hon är lämnad där kom jag hem och gjorde nog ingen större nytta egentligen på en stund, det fanns å andra sidan inte så mycket att göra här heller mer än att gosa med Victor och det är ju ändå något av det bästa man kan sysselsätta sig med.

Lovisas madrass i hennes säng har blivit lite sunkig så vi tänkte investera i en ny. Tyvärr har hon ju den gamla storleken så det är ju inte fullt så enkelt, men vi tittade förbi på Babyproffsen och la en beställning. Då blir det med en tunn bäddmadrass till också vilket blir väldigt bra för den går ju att tvätta. Wiho :)
Jag såg också i en tidning vad de hade för erbjudanden den här månaden och hittade en bilstol som tycktes intressant. Googlade givetvis på den och insåg att jag inte var ett dugg intresserad längre. Vi väntar ett par veckor till också köper en likadan som Lovisa har.

Efter det for vi till Citygross och klarade av att handla mat till veckan. Skönt att ha det klart och slippa fundera över vad man ska ha till middag. Ikväll blir det persiljefylld strömming med potatismos. En av mina favoriträtter i skolan. Jag tror inte ens att jag har ätit det sen jag gick i skolan så det ska bli gott.

Nu börjar det dra ihop sig till att hämta hem Lovisa igen. Härligt :) Sen får vi se vad vi hittar på för skoj när barnen har sovit klart.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,993 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>