Vilohem för utschasade föräldrar?

Det vore väl något?

Högt upp på min önskelista finns en lite vädjan till mina barn om att sova på nätterna. Så är inte fallet. Den ena är ledsen, den andra är ledsen och sen går det i omlott stora delar av natten.
När man gett upp och vaknar för sista gången har man två pigga barn och två inte fullt så pigga föräldrar som ägnar dagen åt att försöka vila omlott.
Den stackaren som inte vilar har fullt upp med vad det än är när man har två klåfingriga små barn som verkar ha som största intresse att stöka ner så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt.

Det känns som om det aldrig blir klart här.

Bara som ett exempel. Jag skulle byta blöja på Victor. Då tycker Lovisa att hon ska göra annat så hon sliter ut en massa kläder ur lådor och skåp och lägger dem i badrummet.
Jippie.. Det där tar ett par minuter för henne att lyckas med, men betydligt längre tid att återställa.

Kan det inte bara komma någon magisk fé och ställa allt iordning här så det blir klart nån jäkla gång? Tid som man behöver för att göra iordning går åt till alla vardagssysslor.

Och när fasen ska jag hinna plugga till den där minitentan jag har på onsdag? Om jag rationaliserar bort den där ynka sömnen jag får på nätterna kanske jag hinner.
Men det lär jag inte överleva.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>