Tidigt

Nu är det visserligen inte så tidigt längre, men i morse när barnen tyckte att jag skulle stiga upp var det ohemult tidigt. Sen dess har det varit full ös, och är fortfarande.
Jag däremot är jättetrött och känner mest för att krypa till sängs igen.

Så kan dock inte göras för jag måste göra en skolgrej idag. På onsdag ska vi ha ett antibiotiskaseminarie, så vi ska ha presentationer om olika delar.
Detta hade jag helt lyckats förtränga och imorgon ska det vara inskickat en A4-sida med sammanfattning. Jag tror dock inte att det kommer vålla några större problem då den här typen av saker är min starka sida.
Jag ska skriva om VRE, och det lilla jag läst om det känns mindre trevligt. Multiresistent bakterie som härjar runt på sjukhus. Det finns alldeles för många sådana och efter att vi har haft seminariet på onsdag kommer jag nog inte känna mig särskilt trygg med sjukhusmiljöer då man vet allt som härjar där.
Annars går mikrobiologikursen över förväntan. Man kan ju få svårartad bacillskräck för mindre.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,306 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>