Knasdag

Verkligen. Det började med att Silvio inte var på så gott humör för han hade fått gå upp så många gånger inatt så barnen varit ledsna. Jag kan tydligen sova mig igenom det mesta..

Nåja, det gick ett par timmar, jag försökte ägna mig åt skolarbete. Sen inträffade det magiska.. alla somnade och jag var vaken så då hanns skolarbetet med och vi kunde glatt skicka in ännu en labrapport.

På kvällskvisten var Lovisa lite slö och ur gängorna. Varför visade sig senare när hon helt plötsligt var kokhet. Jag tog tempen på henne och det visade 39,5. Inte kul :( Då mäter jag ändå i armhålan på henne så det är ju inte helt tillförlitligt. Lovisa har fått lite alvedon och har lyckats med att somna om nu, men hon är ju väldigt ledsen.
Så.. mina planer på att åka till Kalmar imorgon sprack. Eller det är väl inte så mycket mina planer, snarare schemaläggarnas. Dock känner jag att då vi skulle vara i skolan till 19 så blir det på tok för sent att Silvio ska behöva ha så mycket att göra hela dagen. Det funkar ju när allt är som vanligt och barnen friska, men det blir ju väldigt mycket mer om någon är sjuk.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,720 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>