Faktiskt effektiv

Liter mer har ju hänt idag än att Victor har skrapat näsan.
I vanlig ordning steg jag upp klockan 6 för att gå promenad. Nu känns promenaderna inte ett dugg jobbiga, bara tidpunkten. Men annars är det midnattspromenad som gäller och det känns inte så intressant.
Efter att jag lämnat barnen på respektive dagis tog jag mig samman och pluggade på riktigt. Jag gick igenom två föreläsningar. Det var väldigt intressant, men känns alltid lite jobbigt när man kommer till insikt med att man faktiskt måste kunna det utantill också. Jag är så trött på den tradiga gamla formen av salstentor, visst borde man kunna visa att man tillskansat sig kunskapen på något mer realistiskt sätt?
Nåja. Nöjd med den bedriften tog jag mig en dusch innan jag hämtade hem Lovisa (var inte oroliga, Silvio hämtade Victor så ingen glömd ;) ).
Vidare färd till tandläkaren, eller en tandhygienist snarare. En hårdhänt rackare idag, men det gick snabbt och det var gratis så jag är nöjd ändå. Det är så många turer fram och tillbaka kring om jag ska betala eller inte. Min tandläkare får göra nya sökningar till Landstinget efter varje besök och oftast blir det avslag, men sist jag var där betalade jag för några tidigare besök och de skulle visst ha blivit beviljade som gratis nu så jag behövde inte betala idag. Det var väl bra, fattig som jag är.
Sista anghalten innan hemfärd var apoteket för att få mig lite medicin. Jag har äntligen tagit mig i kragen och bett om ett nytt recept på Bricanyl så nu kan jag träna lite hårdare om jag skulle få för mig det :) .

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,686 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>