Lovisas läkarbesök

Idag var det dags för Lovisa att gå till läkaren i hopp om att hitta problemet med hennes sega. långdragna hosta. Lovisa protesterade mot undersökningarna på alla upptänkliga sätt, det lyssnades med stetoskop, kollades i öronen och halsen.. sen det värsta av allt: det lilla sticket i fingret för att kolla CRP.
Dock såg allt bra ut och hon hade ingen infektion att tala om. Det hördes inte heller så jättemycket i luftvägarna, men å andra sidan sov hon när vi hämtade och satt stilla tills det var dags för läkarbesök och då brukar det inte vara så farligt.
Lovisa fick flytande Bricanyl utskrivet samt en remiss till barnkliniken för att kolla vidare om hon kan ha astma. Govetvis blev Lovisa lovad en glass för att hon ändå var så duktig, men först skulle vi hämta Victor. På Victors dagis är det hur kul som helst om man är en liten Lovisa, hon tyckte inte alls att vi behövde gå därifrån så det blev en del protester. Protesterna avtog när hon fick den utlovade glassen. Sista anhalten var sedan apoteket, vilken tur att Lovisas medicin går på Victors högkostnadsskydd, det innebar att jag fick punga ut med den gigantiska summan 36 kr för Lovisas medicin och en av Victors som vi behövde fylla upp förrådet med.

Idag har jag inte orkat med att ta några bilder då det inte har varit så mycket att ta kort på, men jag bjuder på en från 29/5 förra året.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,303 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>