Inte mycket till effektiv dag

Eller jo, det började ju lovande med en promenad på morgonen i vanlig ordning. Victor vaknade visserligen redan klockan 5 så han vile väl utnyttja dagen till fullo.
Lovisa sen då.. hon bara hostade och hostade, hon har haft mycket hosta under hela våren som inte riktigt vill ge med sig, nu hjälper det inte ens med host medicin. När jag lämnade på dagis talade jag om att hon hostar mycket, men verkar må bra i övrigt då det är full fart på henne ändå. De sa att de skulle ringa om hon inte orkade med buset, men det tycktes ha gått bra trots att hon hostade mycket. För att få rätsida på det där ringde jag VC när vi kom hem igen och vi fick en tid på onsdag. Jag börja nästan misstänka att hon kan ha någon astma eller så, men vi får se vad läkaren säger.
Kvällskvisten rundades av med att försöka få Victor att sova, och sluta gnälla. Han har ju varit övertrött så det var ett fasligt gnällande på honom.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,313 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>